logo Jihomoravský kraj

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvodní stránka > Aktuality > Aktuality 20.3.2020

Aktuality 20.3.2020



Datum konání:
20.3.2020

pomoc_seniorum.jpg

V souvislosti s šířením nákazy onemocnění koronavirem nabízí Obecní úřad Hluboké Mašůvky pomoc starším seniorům, kteří si v rámci nejbližších nejsou schopni zajistit základní sociální potřeby, např. formou nákupu potravin, léků či jiného potřebného zboží. V případě, že tuto pomoc potřebujete, kontaktujte obecní úřad na mobilním telefonním čísle místostarosty obce: 603 181 330.

koronavirus_informace.jpgochranna_rouska_sars_or1_2004_l.jpg

Obecní úřad informuje, že v pátek 20.3. provedl pro případ nouze distribuci ochranných roušek proti SARS z roku 2004 do všech domácností - tyto jsou méně pohodlné, než běžně podomácku šité, ale nabízí lepší ochranu očí.

Dále vás informujeme o přijetí dalších vládních opatření:

  1. s účinností od 19.3.2020 do odvolání vláda nařizuje povinnost nosit jakoukoliv ochranu úst a nosu na veřejnosti,
  2. vláda zakazuje osobám přítomnost v obchodech s potravinami, na poště, v lékárnách a drogériích v čase od 7 do 9 hodin s výjimkou osob starších 65 let.

obchod_jednota_hluboke_masuvky.jpg

Obchod Jednota Hluboké Mašůvky informuje občany o změně provozní doby, a to prodloužení dopoledního prodeje až do třinácté hodiny. Odpolední prodej od 14 do 16 hodiny je zrušen. Sobotní provozní doba zůstává beze změny.

dvbt2.jpg

Dále informujeme občany, že vypínání stávajícího televizního vysílání DVB-T a přelaďování na DVB-T2 plánované na konci března se odkládá zatím na neurčito.

svoz_velkoobjemoveho_odpadu_zrušeno.jpg

Upozorňujeme občany, že pravidelný jarní svoz velkoobjemového odpadu plánovaný příští týden je z důvodu nebezpečí šíření koronaviru zrušen. Děkujeme za pochopení.


Stránky zdarma

Vytvořte si vlastní webové stránky zdarma na doméně www.hlubokemasuvky.cz

Registrujte se zde

24. 4. Jiří

Zítra: Marek

Návštěvnost stránek

265083